Skip to content

Onderhoud en reiniging van leer

Onderhoud en reiniging

Goed onderhoud en regelmatig reinigen zijn essentieel voor de verzorging van meubelen. Uw leren bankstel vraagt onderhoud, net als een stoel, poef, kast of tafel. Het zijn spullen waarbij u niet snel ziet dat er onderhoud nodig is. De verontreiniging van meubelen gaat vaak sluipenderwijs. De vervuiling wordt niet snel opgemerkt, omdat meubelen niet zo intensief gebruikt worden als bijvoorbeeld kleding. Uw leren bank reinigen is belangrijk en zorgt ervoor dat hij langer meegaat. Ook kan verven van het bankstel een groot verschil maken. Tot slot is leer bescherming van de bank belangrijk. Een goede bescherming maakt uw bank minder kwetsbaar voor beschadigingen.

Een leren bankstel schoonmaken kunt u beter niet te lang uitstellen. Ook een leren stoel onderhoud je het beste door de leren stoel te reinigen met geschikte middelen. Uw leren bankstel schoonhouden en uw leren stoel goed schoonhouden heeft als voordeel dat ze veel langer en mooier mee gaan. Dat geldt ook voor het verven van een leren bank of het verven van een leren stoel: de meubelen zien er na een nieuwe verflaag veel beter uit en kunnen er weer tegenaan.

Voor het verven van uw leren bankstel hebben wij kwalitatief goede middelen in huis, evenals voor het reinigen en beschermen van leren en stoffen meubelen. Kortom: goed onderhoud van een leren bank of stoel is de moeite waard en wij verkopen daar uitstekende producten voor. Deze producten zijn om te verven, reinigen en beschermen.

De Fenice onderhoudsets voor leer en stof kunt u bij ons kopen. Zo kunt u met professionele producten uw bankstel van leer reinigen, beschermen, en/of beginnen aan het verven van uw bankstel.

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende

Onderhoud en reiniging van stof

Ook voor het onderhoud van een stoffen bank hebben wij uitstekende reinigingsmiddelen van Fenice. Wij adviseren u graag over een stoffen bankstel reinigen en over hoe die stoffen bank te beschermen tegen vuil. De bescherming van uw bankstel is essentieel om hem lang mooi te houden. Daarnaast kunnen wij uw bank van stof schoonmaken en/of voorzien van een nieuwe beschermingslaag. Voor het bankstel van stof schoonmaken gebruiken wij een machine die het reinigingsmiddel sproeit en direct weer opzuigt. Hierdoor wordt de stof ongeveer gespoeld zoals in de wasmachine, zonder dat de bekleding er af moet. Dit is een veilige en efficiënte manier van het bankstel van stof reinigen.

Wacht niet te lang met de bescherming van uw stoffen bank, want een goede bescherming van een stoffen bank zorgt ervoor dat hij weer als nieuw mee kan. Wij zijn u graag van dienst bij de reiniging van uw stoffen bank.

Onderhoudsmiddelen

Met goed meubelonderhoud kan leer vele jaren meegaan. Daarom loont het wanneer u zich verdiept in geschikte onderhoudsmiddelen voor meubelonderhoud. Met onze leer producten kunt u zelf aan de slag, of u kunt door ons uw leren meubelonderhoud laten uitvoeren.

Wij geven u advies over uw leren bank reinigen en verkopen onderhoudsmiddelen van Fenice. Dit merk is speciaal voor een leren bank schoonmaken, alsook voor het schoonmaken van andere leren meubelen. Daarnaast heeft Fenice goede producten voor de leer bescherming van uw bankstel. Fenice is voor het onderhoud van een leren bankstel een absoluut topmerk. Indien gewenst kunt u het schoonmaken van de lederen bank aan ons overlaten. Ook verven wij eventueel uw bankstel en kunnen wij zorgen voor de bescherming van de leren bank. Stoffen meubelen worden onderhouden met producten van Fenice voor stof.

We vinden het belangrijk dat door ons onderhoud meubelen een echte ‘boost’ krijgen waardoor ze lang mee gaan. Daarom werken wij met producten van Fenice, wat topproducten voor leder meubel onderhoud zijn. Deze onderhoudsmiddelen hebben zichzelf al jaren bewezen in de meubelindustrie. Ook voor het professionele verven en ander herstelwerk van leer werken wij met deze producten.

Kortom, geschikte onderhoudsmiddelen komen meubelonderhoud absoluut ten goede. Wij kunnen u helpen en adviseren – bel of mail ons gerust.