Skip to content

Stoel repareren

Als u al een tijdje het gevoel hebt dat uw fijne stoel minder lekker zit dan voorheen, dan kan dat opgelost worden. Zeker als u zelfs last van uw rug of nek krijgt nadat u in uw fauteuil heeft gezeten. Dat mag uiteraard niet de bedoeling zijn. Of het nu een stoel is die gerepareerd moet worden of een bankstel waar u niet meer lekker op zit, wij zijn er dan om dat voor u op te lossen. 

Waarom uw stoel laten repareren?

Als uw stoel onprettig zit, dan hoeft u echt niet allemaal kussens aan te schaffen om dit te verhelpen. Als u ons uw stoel laat repareren, zit u al gauw weer als vanouds in uw stoel. Wij kunnen de rugleuningen en zittingen van uw bank of stoel verstevigen, waardoor u meer ondersteuning heeft tijdens het zitten. Dit doen wij op verschillende manieren. De eerste is door het aanspannen van de singelbanden. Vaak doet dit al wonderen. Verder kunnen we verstevigingsmateriaal aan uw zitmeubel toevoegen en als dat nog niet genoeg is, kunnen we ook nog extra singelbanden aanbrengen. Dit doen wij allemaal bij u thuis. U hoeft dus geen dagen te wachten totdat u weer lekker in uw fauteuil kunt neerploffen. Bij ons duurt het repareren van uw stoel hooguit enkele uren. Hierna is uw stoel weer als nieuw en kan deze u nog jaren verblijden.

Stoel repareren
Plooivorming

Plooivorming

Vaak gaan plooivorming en een verminderd zitcomfort hand in hand, maar ook los van elkaar komt het voor. Plooivorming is het fenomeen dat het leer of de stof waarvan uw stoel of bank gemaakt is door veelvuldig gebruik gaat plooien. Dit ziet er niet heel aantrekkelijk uit en dat is dan vaak ook al genoeg reden om er iets aan te doen. Een andere reden om ons hiervoor te bellen, is dat de vulling na verloop van tijd vaak ook zachter wordt. Dit kan uw comfort dus ook aantasten. Stoel repareren? Wij repareren uw bankstel of stoel graag, zodat deze weer een mooie egale uitstraling heeft en u weer prettiger zit.

Reparatie van meubels in regio Zeeland

Herkent u een van deze klachten of heeft u een andere vorm van meubel repareren in gedachte? Wij horen het graag. Houdt er alstublieft rekening mee dat wij alleen zitmeubels repareren, onderhouden en schoonmaken. Voor uw overige meubels, zoals kasten en tafels, kunnen wij helaas niks betekenen. Als uw zitmeubels onderhoud nodig hebben en u woont in regio Zeeland, neem dan contact op met reparatieservice Erik Bolle.

Leer gerepareerd