Skip to content

Meubel reparen

Ziet uw bank er niet meer zo mooi uit als toen u hem ooit kocht? Laten de naden van uw zitmeubel los? Of zit u niet meer zo lekker als eerst op uw fauteuil? Dan kunnen wij u helpen. Wij repareren uw zitmeubels en maken deze schoon. Zeker bij leren banken kan het onderhoud en de reiniging flink wat werk zijn. Dit nemen wij u graag uit handen. Wij zijn meubelservice Erik Bolle en we repareren en onderhouden meubels in de regio Zeeland.

Leerreparatie

Leer is tegenwoordig iets fragieler dan vroeger. Dit heeft te maken met het feit dat er tegenwoordig geen chemische middelen meer in de verf zitten en ook dat het looien en bereiden van het leer is aangepakt. Hierdoor kunnen scherpe voorwerpen uw leren bank of stoel betrekkelijk makkelijk beschadigen. Riemen, sieraden en zelfs jeans kunnen het leer dus beschadigen. Maar ook katten, honden en andere dieren met scherpe nageltjes kunnen ervoor zorgen dat er krassen in het leer komen. Als u dit ziet, dan is het tijd om ons te bellen. Wij zullen uw meubel(s) repareren en zo goed als nieuw afleveren.

Meubel reparatie
Leer reparatie

Open naden

Een ander veelvoorkomend probleem bij veel gebruikte zitmeubels is het fenomeen van open naden. Hierdoor kan de vulling van de bank of stoel uit het zitmeubel puilen, wat er niet zo mooi uit ziet en verder kan het ook uw zitbeleving aantasten. Wij raden u dan ook aan om ons te bellen zodra er sprake is van een open naad, hoe klein deze ook is. Dit heeft twee belangrijke voordelen. De eerste is dat het u geld scheelt. Als wij maar een kleine naad hoeven te repareren, betaalt u ook maar een klein prijsje. Het tweede voordeel is dat wij een kleine naad bij u thuis kunnen repareren. U hoeft dan ook geen vervanging voor de bank te regelen of iets dergelijks, want de klus is dan zo geklaard. Als de open naad te groot is, zullen wij het meubel mee moeten nemen en in onze werkplaats machinaal moeten repareren. Verder hangt hier ook een groter prijskaartje aan. Bel ons dus meteen als u een open naad spot.

Uw Meubel repareren

Wij van Reparatieservice Erik Bolle staan klaar voor alle reparaties die u nodig heeft voor uw zitmeubels. Uw stoel repareren doet u absoluut bij ons. Wij repareren geen meubels als tafels of kasten. Als u in de regio Zeeland woont en uw meubel(s) professioneel wilt laten repareren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Leer gerepareerd