Skip to content

Bankstel repareren

Veel te vaak laten mensen hun meubels langzaamaan verloederen. Dit is ongelooflijk zonde, aangezien deze meubels heel vaak een veel langer leven beschoren waren, als er goed voor ze was gezorgd. Dit houdt onder andere in dat u open naden in uw bankstel snel laat repareren. Ook als uw bankstel of fauteuil begint te kraken of wiebelen is het tijd om hulp in te schakelen. Deze hulp zijn wij. Wij zijn reparatieservice Erik Bolle en repareren alle zitmeubels in de regio Zeeland. Dit doen wij professioneel en snel, zodat u geen last van ons ondervindt en u snel weer uw bank of stoel terug heeft. Kortom, uw stoel of bankstel laten repareren doet u bij ons.

Bankstel repareren

Als uw bankstel kraakt, dan is het tijd om hem te laten repareren. Vaak is er dan een lat in de bank gebroken. Soms is er zelfs sprake van een gebroken veer. Dit is niet alleen vervelend vanwege het krakende geluid, maar het tast ook uw comfort aan. Als u veel gebruik maakt van uw bankstel of fauteuil, is het zeer belangrijk dat u erg comfortabel op uw zitmeubels kunt zitten. Dit zorgt ervoor dat u minder last van uw rug en nek zult hebben, dan wanneer u oncomfortabel zou zitten. Deze schade herstellen wij eenvoudig bij u thuis. Hierdoor zijn wij snel klaar en kunt u ook snel weer lekker zitten. We kijken eerst wat de schade is door het onderdoek te verwijderen. Dan herstellen we deze schade meteen en sluiten we het onderdoek weer.

Bankstel repareren
Plooivorming

Andere problemen met uw bankstel

Maar u kunt ook andere klachten hebben. Zo kan uw bankstel een of meerdere open naden hebben. Dit valt gemakkelijk op te lossen als we er snel bij zijn. Dan is het een fluitje van een cent en kunnen we dit bij u thuis maken en afhandelen. Als u het langer laat zitten, zullen de naden steeds verder open gaan staan en dan wordt het steeds lastiger om uw bankstel te repareren. Als de naden te ver openstaan, zullen we uw bankstel mee moeten nemen, om deze in onze werkplaats te repareren. Als u een leren bankstel hebt, kan het zijn dat er krassen in het leer komen. Ook voor dit soort klachten zijn wij altijd bereikbaar.

Contact

Wilt u ook voorkomen dat uw zitmeubels eerder weg moeten dan noodzakelijk zou zijn geweest? Dan staan wij van reparatieservice Erik Bolle voor u klaar. Wij repareren uw bankstellen en fauteuils, maar repareren geen andere meubels, zoals kasten en tafels.

Stoel repareren